Tutustu maalariyhdistyksiin kuuluvan Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijoiden jäsenetuihin

Katso yhteystietomme tästä

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry kuuluu suomalaisiin maalariyhdistyksiin, jotka ajavat maalausalan yritysten ja maalareiden etuja. Toimialueemme on Kaakkois-Suomi. Tarjoamme jäsenillemme muun muassa koulutusta, opintomatkoja, vapaa-ajan harrastuksia sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden alalla toimivien kanssa. Tutustu jäsenetuihimme ja kysy lisää!

Monta hyvää syytä liittyä mukaan!

Kun liityt Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry:n jäseneksi:

1

  • pääset vaihtamaan kullanarvoisia ajatuksia kollegoidesi kanssa ja saat tukea sekä neuvoja ammatillisten asioiden edessä

  • saat mahdollisuuden vaikuttaa alan yleiseen kehitykseen, koulutukseen ja työehtosopimukseen

  • voit osallistua ammattitaitoa ylläpitäville kursseille ja koulutuksiin

  • pääset mukaan opintomatkoille, messuille ja yhteisiin harrastuksiin, kuten curlingiin, kartingiin ja golfiin.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Löydät yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeemme tästä.

Miten haen jäseneksi?

Jäseneksi hakeminen tapahtuu täyttämällä hakulomake täällä. Tärkeimmät jäsenkriteerit ovat ammattitaitoinen toiminta, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitaminen sekä toiminnan vakiintuneisuus. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

Jäsenmaksut

Vuonna 2020 yrityksemme jäsenmaksu oli 100 € + varsinainen jäsen (henkilö) 50 €. Laskuun lisätään Pintaurakoitsijat ry:n jäsenmaksu, joka määräytyy liittyvän yrityksen liikevaihdon mukaan.

 

Mikäli mietit jäsenyyttä, olet tervetullut tutustumaan toimintaamme jo etukäteen!

Valtakunnallinen kattojärjestömme

Kuulumme Pintaurakoitsijat ry:hyn, joka on maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen toimiala- ja työnantajajärjestö. Pintaurakoitsijat ry muodostuu yhteensä 16:sta alayhdistyksestä, jotka järjestävät omaa paikallista toimintaa ja koulutusta jäsenistölleen.

 

Kattojärjestömme edistää jäsenyritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää pintakäsittelyalaa. Sen tärkein tehtävä on yleissitovan maalausalan työehtosopimuksen solmiminen työntekijöitä edustavan Rakennusliitto ry:n kanssa. Lisäksi Pintaurakoitsijat on mukana neuvottelemassa yleissitovaa Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta Ammattiliitto PRO:n kanssa. Järjestö vaikuttaa myös muun muassa alan lainsäädäntöön sekä kouluttaa ja tukee jäseniään monin tavoin.

 

Pintaurakoitsijat ry:hyn kuuluu noin 250 jäsenyritystä. Ne muodostavat koko maan kattavan pintakäsittelyalan ammattilaisten verkoston, joka tarjoaa monipuolisesti kaikki pintakäsittely- ja maalaustyöt vaativista julkisivukorjauksista sekä teollisuuden pintakäsittelyistä omakotitalojen pintaremontteihin saakka.

Kiinnostuitko Kaakkois-Suomen maalariyhdistyksemme toiminnasta? Tutustu jäsenetuihimme ja kysy lisätietoja!