Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry

Oletko maalaustöiden parissa toimivan yrityksen edustaja tai maalariammatissa toimiva yrittäjä? Liity mukaan yhdistykseemme! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme

Yhdistyksestä

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry toimii maalariammatissa työskentelevien yritysten ja ammattilaisten edunvalvojana Kaakkois-Suomessa. Yhdistyksemme syntyi, kun Etelä-Saimaan, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin Maalarimestariyhdistykset yhdistivät toimintansa vuonna 2014.  

Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry:n tarkoituksena on valvoa jäsentensä yhtenäisiä ammatillisia etuja, edistää maalariammatin kehitystä sekä toimia tavoin, joilla hyvät suhteet jäsenliikkeiden ja asiakkaiden välillä säilyvät ja kehittyvät. 

Yhdistyksessä on 28 jäsenyritystä. Henkilöjäseniä on yli 50 ja kannatusjäseniä 40kpl.

Pintaurakoitsijat ry

Vuonna 1912 perustetun Pintaurakoitsijat ry:n (entinen Suomen Maalarimestariliitto ry) tärkeimpiin tehtäviin kuuluu yleissitovan maalausalan työehtosopimuksen solmiminen työntekijöitä edustavan Rakennusliitto ry:n kanssa. Valtakunnallinen Pintaurakoitsijat ry on myös mukana neuvottelemassa yleissitovaa Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta Ammattiliitto PRO:n kanssa. 

Kattojärjestömme edistää jäsenyritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää pintakäsittelyalaa. 

Kattojärjestön tehtäviin kuuluu lisäksi muun muassa vaikuttaa pintakäsittelyalaa koskevaan lainsäädäntöön ja politiikkaan sekä tukea ja auttaa jäseniään. Järjestö tarjoaa jäsenyrityksilleen koulutusta ja neuvontaa etenkin työoikeudellisissa asioissa. Jäsenistön käytössä ovat myös sopimusjuridiset neuvontapalvelut.  

Järjestöön kuuluu yhteensä noin 220 alan yritystä, jotka työllistävät noin 3 000 alan ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdistyksemme kuuluu Pintaurakoitsijat ry:hyn, joka on maalaus- ja pintakäsittelyalan valtakunnallinen toimiala- ja työnantajajärjestö. Kaakkois-Suomen Pintaurakoitsijat ry on yksi Pintaurakoitsijat ry:n 16:sta paikallisyhdistyksestä. Teemme läheistä yhteistyötä kattojärjestön kanssa sekä järjestämme omaa paikallista toimintaa ja koulutusta jäsenistöllemme. Toimialueemme on Kaakkois-Suomi. 

Tarjoamme jäsenillemme muun muassa:

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Kerromme yhdistyksen toiminnasta mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä!